Työnhaku

Työt joihin jatkuva haku:

Kerhonohjaus

Ohjaajaksi voit hakea ympäri vuoden. Paikkoja täytetään tarpeen tullen tai jos sinulla on joku erityisosaaminen jonka ympärille voisimme rakentaa teemakerhon niin kerro se rohkeasti meille, voit tehdä itsellesi työpaikan. Kerhonohjaajalta edellytämme vähintään 13-vuoden ikää. Kerhonohjaajat sitoutuvat käymään osaava kerhonohjaajakoulutuksen.


Helppi työpalvelu

Helppi on 4H-yhdistysten uusi työnvälitykseen tehty sovellus, minkä kautta 4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat työtilaukset, käyvät tekemässä työkeikat ja kuittaavat työnsä tehdyksi.  Asiakkaina yksityishenkilöitä. 4H-yhdistys työnantajana maksaa nuorille palkat .
Osoita kiinnostuksesi ja laita lisätietoa itsestäsi alla olevalla lomakkeella. Jos tulet valituksi työpalvelutyöntekijäksi, niin sitä kautta pääset Helppiin ottamaan työkeikkoja. 4H-yhdistyksen puolesta sinut perehdytetään käyttämään Helppiä ja työtehtäviin järjestetään koulutuksia. Työtehtävät voivat olla mm. nurmikonleikkuuta, haravointia, ikkunanpesua, lastenhoitoa. Valitset itse mitä tehtäviä otat vastaan. 


4H-yrittäjyys

Onko sinulla idea? Olisiko siitä bisnekseksi? Tule selvittämään se yhdessä meidän kanssa. 4H-yrittäjänä luot itsellesi työtä ja me tuemme sinua siinä.

Pienimuotoista pihapalvelua, ruohonleikkuuta ,haravointia  ja lastenhoitoa meiltä on jo kyselty. Olisiko sinulla esimerkiksi niihin osaamista ja innokkuutta yritystoimintaan? Ota yhteyttä lomakkeen kautta myös tässä tapauksessa.


Kesälle 2023 päättyyneet kesätyöhaut:

Taimi Teko

Kesätöihin Taimi teko-metsänistutukseen valitsemme lukuisia nuoria. Työkokemusta ei tarvitse olla ennestään, mutta kannattaa huomioida, että työ on itsenäistä ja fyysistä. Työntekopaikka sijaitsee Virtain keskustan ulkopuolella, noin 30 kilometrin päässä, joten mainitse hakemuksessasi myös onko sinulla kulkumahdollisuutta. Työt suoritetaan kesäkuun alkupuolella,  vko 23.  Hakuaika 16.2.-31.3.2023.

Reilu Teko, säkkikeräys

#kesäduuniOPnpiikkiin

Reilu teko- säkkikeräykseen palkkaamme kaksi 15-17 vuotiasta nuorta hoitamaan säkkikeräyspistettä. Työtehtäviin kuuluu pisteen siistinä pitäminen, säkkien laskeminen ja huomioista tiedottaminen 4H-yhdistykseen. Hakuaika 13.3.-14.4.2023

OP Ylä-Pirkanmaa haluaa mahdollistaa nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista tukemalla yhdistystämme työllistämisessä. 


Leirinohjaus 

#kesäduuniOPnpiikkiin

Hae leirinohjaajaksi 2.8.-6.8. järjestettäville puuhaleireille.  Leireille palkkaamme kaksi 15-17-vuotiasta. Haku vasemmalla olevan työnhakulomakkeen kautta.   Hakuaika 13.3.-14.4.2023

OP Ylä-Pirkanmaa haluaa mahdollistaa nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista tukemalla yhdistystämme työllistämisessä. Nuoren palkka työstä on 400euroa / kaksi viikkoa. 

Haluan työllistyä
4H-yhdistyksen jäsenyys

Tiedot lähetetään 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan sähköpostiin painaessasi lähetä nappia. 

Onnea työnhakuun, ottakaa rohkeasti yhteyttä myös jos tarvitsette apua työnhaussa yleisesti.


Ysit töihin (4h.fi)

Kesätyö 2023 15–16-vuotiaille - Ysit töihin | Duunitori