Helppiä arjen askareisiin

4H:n Helppi-sovellus tarjoaa apua arkeesi. Helppi yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt 4H-nuoret.

Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Helppi-palvelut maksavat 25 euroa tunnilta (sisältäen alv 24 %).

Voit etsiä sopivia tekijöitä alueeltasi tai jättää tilauksen ja tekijät ovat sinuun yhteydessä. Työn yksityiskohdista sopiminen hoituu kätevästi sovelluksen chatissa.

Työstä lähetetään sinulle lasku, kun työ on tehty. Sovelluksessa on mahdollisuus maksaa kortilla.

Mikä on homman nimi?

Olemme luoneet valittavaksesi palvelukokonaisuuksia suosituimmista palveluistamme. Jos et kuitenkaan löydä kaipaamaasi, voit aina jättää ilmoituksen sovelluksen Muut-kategoriassa ja helppiläiset sitten vastaavat tiedusteluusi.

Näin palvelu toimii

4H:n Helppi-palvelun käyttäminen on helppoa. Lataat Helppi-sovelluksen, rekisteröidyt, valitset palvelun tai ilmoitat työstä, sovitte yksityiskohdista tekijän kanssa ja homma on tekemistä sekä maksua vaille valmis.

Alla olevasta videosta näet miten palvelu toimii käytännössä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.