Seuraa Senioreille

Nuori ja seniori-ikäinen rouva lukevat lehteä.

Lähde mukaan työllistämään nuoria senioreiden seuraksi Virroilla.

Yritykset, yhdistykset, seurat ja yksityiset henkilöt voivat ostaa tunteja joilla palkkaamme nuoren työhön vanhusten virkistys tehtäviin. Työ tehdään paikallisissa vanhustenhoitolaitoksissa, joita ovat Keiturinpuisto, Ainala, AttendoKeituri keskustassa sekä Liljanne-koti Liedenpohjassa.

Voit ostaa niin monta tuntia kuin haluat. 

Yhden tunnin hinta on 20€ (sisältää palkan sivukuluineen, työllistämis- ja  kirjanpitokulut). 

Työtuntien osto tapahtuu seuraavasti: tilillemme Virtain Osuuspankkiin laitetaan summa, joka vastaa haluttua työtuntimäärää.Viitteeksi Seuraa Senioreille (olemme iloisia jos ilmoitat meille tehdystä lahjoituksesta). 

Tilinumero: Virtain OP FI 17 5524 0320 0078 97

Summa käytetään lyhentämättömänä tähän toimintaan.

Työtunteja ostaneiden nimet julkaistaan tässä osiossa. Mikäli et halua nimeäsi julkisuuteen, ole hyvä ja ilmoita siitä yhdistykseemme työtuntien oston yhteydessä.Jos haluat, että ostamasi työtunnit käytetään tiettyyn kohteeseen (Keiturinpuisto, Ainala, Liljanne-koti), ilmoitathan myös sen oston yhteydessä.

Tervetuloa kaikki piristämään seniorien arkea ja työllistämään nuoria! Olemme kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta, näin edistämme helposti oman alueemme hyvinvointia, tässä palvelussa kaikki ovat voittajia!

Yhteydenotot:

Niina Virnala, Virtain 4H-yhdistys

044 - 544 0448 tai  virrat@4h.fi